torstai 17. kesäkuuta 2010

Viihdevastaava suosittelee: Flagstaff!!!

Ihan hullua! Ei oletettu koko mestalta mitään, mutta mitä vielä! Koko paikka on ollut täysin JUMAL. Päivä paahdettiin tosiaan autolla tunteja ja vielä tunteja kunnes tultiin tänne kyläpahaseen. Kylä todella osottautui ihan mahtavaksi kaupungiksi! Ollaan aikaisemmin otettu motellit vähän kaupungin ulkopuolelta, eikä ilman autoa ole ollut asiaa juuri mihinkään. Täällä päästiin jalkaisin liikkumaan ja kaikki on mukavan lähellä.

Päivällä käytiin hyvällä shoppingilla ja itse löysin perusvaatetusta ja hienon juhlakoltun, yhteensä meni sata dollaria, hyvät alet! Kiitos Basement Marketplacen ihanalle myyjälle kaikista vinkeistä! Aivan uskomaton kreikkalainen ravintola ja illan parhaat bileet löytyivät hänen ansiostaan.

Mentiin Green roomiin Ladies 80's bileisiin ja tunnelma todella oli katossa, kalja maksoi quarterin, eli ei mitään! Tässä illan bailukuvasatoa, we all like! Ja todella tänne kaikki, varsinkin PÄÄPÄIVÄNÄ eli keskiviikkona, jos vaan kulmille sattuu.

Meillä on vähän hidas netti, joten nyt tulee vaan vähän fotoja, koitetaan saada lisää a-sap.



2 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Kaikilta terkkuja Vuolliksesta! Erityisesti Onnilta. Flagstaff kuulostaa aika kivalta. Mahtavaa kun löyty edullista shoppailtavaa ja bileet vielä kaupanpäälle... Debsu voi hyvin ja nauttii olostaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos komusta Minna! On ikävöity D:tä ja Ripsua aika paljon... mut nyt tultiin Hoover Damin kautta Vegasiin ja meno on aikamoinen. Kohta pitää lähtee kasinoille, mut eka katotaan koripallon finaalimatsi loppuun.

-Jussi

Lähetä kommentti