sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Päivä 9 - Memphis

Voihan jehna

Olisi paljon kertomista, ja hotellikin on tällä kertaa aika hieno, netti vain on surkean hidas! En siis pysty latamaan kuvia.

Tultiin joka tapauksessa aamulla tuosta Memphisin lähettyviltä keskustaan, käveltiin paahtavassa helteessä hetken ympäri kivaa keskustaa, ja majoituttiin Holiday Inniin. Päiväviihdykkeeksi valittiin paikallisen baseball-joukkueen, eli Memphis Red Birdsin, matsi. Hävisivät, mutta kokemus oli mahtava. Stadionilla oli hyvä tunnelma, paljon perheitä ja jostain syystä koiria... kentän kuningas oli irtopalloja hakenut Jake the Diamond Dog, joka osasi myös viedä tuomareille vesipullot oikeissa kohdissa.

Memphis on muutenkin mahtava paikka. Toki turistimesta, mut sellaisiahan me ollaan. Beale Streetin "world-famous" baarikatu on aika näky, ja erilaisia rock'n'roll- ja blues-mekkoja on pilvin pimein. Itse asiassa kaikki täällä tuntuu olevan "world-famous", purilaisista ja stadioneista lähtien.

Pelin jälkeen rentouduttiin hotellin altaalla, joka oli kätevästi viisi kerrosta maanpinnan yläpuolella välikatolla. Keli on tosiaan superhelteinen, eli 37 astetta lämmintä säätiedotuksen mukaan, eli allas tuli tarpeeseen.

Nyt pieni välirentoutuminen ja Beale Streetille iltapalalle, ja kenties muutama light beer, jotka helteessä maistuvat uskomattoman hyvältä - Suomessa kun sellaisiin vesiliemiin ei tulisi edes koskettua.

Edit. No okei, sain yhden kuvan ladattua. Sankariksi pääsi tietenkin Jake the Diamond Dog, joka toi tuomareille juomaa. Tämän jälkeen Jake kuljetti koria hetken, ja merkkasi sitten sen päälle.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti