sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Perillä!

Täällä on aivan sairaan kuuma, hiki vaan valuu, ei oo järkee! Mutta ei todellakaan valiteta, tää on muuta toista kun Suomen perus +15 haha.

Päivä on mennyt paremmin kuin hyvin. Helsinki-Lontoo lento oli ajoissa, lentoemot mukavia ja ruoka ihan jees. Vähän jännitettiin, että riittääkö meidän kahden tunnin vaihtoaika Lontoossa, mutta se meni myös oikein hyvin. Yhtään extra-aikaa ei jäänyt, eli smooth smooth. Onneksi, Lontoo-JFK lennolla oli tilaa, sai makoilla penkeillä ja vähän ottaa lepoa. Miinusta sai leffa-aparaatin paska äänentoisto, itse virittäydyin NYC-tunnelmaan kattomalla Sinkkuelämää 1:sen ja Frendejä.



JFK:ltä otettiin lentokenttäjuna ja vaihdettiin jossain Jamaica Stationilla metroon, ja löydettiin ihan omin avuin tänne Elisan luokse Brooklyniin. Metro on täällä aika helppo, vaikka niitä linjoja on vähintään sata.

Tää Elisan kämppä on U P E A!!! Siis ihan käsittämätön. Täällä asuu Elisalla sekalainen määrä kämppiksiä, nähtiin yksi kundi, jonka nimi on kai COSMO :D Joku 18-vuotias musajäbä. Tässä pari kuvaa kämpiltä, pitää huomenna ottaa parempia. Muuttaisin tänne heti, jos se olisi vaan mahdollista.





Elisalle vaan heitetiin kamat ja äsken käytiin syömässä Williamsburgissa Broadway Diner nimisessä aivan sika kivassa baarissa. Tää on vähän tällänen hipster -taivas kyllä... Menun tarjoilija kirjoitti pöytään, mutta se oli ok. No oli siinä pöydässä kyllä sellanen paperi, mut silti. Ty ty ty ty tyyyylikäs.



Sorry, paskalaatuiset foto, joissa ei ees oo järkeä. Ollaan aika väsyneitä, valvottuja tunteja takana kohta 24. Nyt selvitellään jotkut sängyt itellemme.

I <3 NYC!!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun ootte perillä ja noin hyvin sujunut matka. Se on kiva! Toivottavasti saatte nyt hyvät unet, niin pääsette heti rytmiin kiinni. Mielenkiintoista seurata matkaanne ja etenkin kuvat on jänskiä kattella. Mutta nati nati, hanna

-m- kirjoitti...

Siitä se matka alkaa! Elisalle terveisiä. Kiva asunto!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noin makee "Not Your Bag" -matkalaukkutagi? Pitäis löytää itsellekin joku erottuva...

Anonyymi kirjoitti...

not your bag -tagi on tjuotu Dubaista Paulille tuliaiseks!

-Jussi

Lähetä kommentti