maanantai 14. kesäkuuta 2010

Muutama kuva Memphisistä

Eilinen päivä oli ihana ja superhelle jatkuu, tätä kuumuutta on vaikeaa sanoin kuvailla.

Koettiin periamerikkalaisia kokemuksia kansallislauluineen (Christina Aquilera -tyylillä tietenkin) baseball-ottelussa, oli kyllä tosi hauskaa. Nähtiin muunmuassa syömiskilpailu ja muuta perheystävällistä kivaa. Täällä on kyllä ihan omat huvit verrattuna siihen mitä on tottunut, haha. Jokaisella väliajalla tapahtui kaikkea villiä, yhdellä lapsella oli synttärit, toinen mukula kävi kiertämässä pesät jättihammasharjan kanssa hammaskeiju-oloissa. Go Memphis Red Birds!











Otettiin vähän parempi hotelli viime yöksi ja kyllä kannatti. Ihanat puhtaat lakanat ja uima-allas. Super 8 on kyllä halpa, mutta välillä hemmottelukin on aika jees.

Oltiin uimamunina hotellialtaalla, ahhhh, kyllä teki hyvää tässä helteessä, koitan myös saada vähän brunaa pintaan. Jussi on ehkä meistä ruskein tällä hetkellä. Jussin naamasta näkee, kuinka kuuma täällä todellisuudessa on. Kysyttiin paikallisilta, että onko tää vain helleaalto, mutta kuulema on aina näin kova helle ja kuumenee vaan. Nice.





Memphisistä jäi kaikenkaikkiaan tosi positiivinen fiilis, bluesi soi joka paikassa, tunnelma oli rento ja välitön, vähän kuin pieni vappu koko ajan päällä. Myös brittituristit olivat löytäneet paikan, ehkä Elvis toimii heille hyvänä houkuttimena.















0 kommenttia:

Lähetä kommentti