lauantai 12. kesäkuuta 2010

Päivä 8: Nashville, Tennessee

Howdy ya'll RT2010 -matkafanit!

Tänään on oltu viettämässä country -henkistä päivää Nashvillessä. Koko kaupungin oli vallannut CMA -festivaalit ja kaikkialla vilisi bootseja ja Cowboy -hattuja. We all like like like! Saavuimme myös uudelle aikavyöhykkeelle, minkä huomasimme vasta kun olimme ostamassa happy hour -kaljaa... VÄÄRÄÄN AIKAAN.



Pyörittiin keskustassa hikipäissään monta tuntia ja nautittiin erilaisista country -aktiviteeteista. Täällä on tosiaan noin +35 astetta lämmintä, mutta ei valiteta, tää on vaan siistiä.









Käytiin syömässä BBQ -mätöt BB King's Blues Clubilla. Aika turremestahan se oli ja jouduttiin vanhaan kunnon "Osta kallis kalja ja saat ihastuttavan tuopin" ansaan... No jätettiin laimeat tipit, kun tarjoilija ei viitsinyt valistaa meitä vedätyksestä kunnolla. Ruoka oli tosi hyvää!





Kun oltiin selvitty Nashvillen kuumuudesta, päätettiin tehdä peliliike ja ajettiin jo Memphisin lähelle meidän lempi motelliketjuun Super 8:n yöksi. Matkalla tänne nähtiin perhe joka oli muuttamassa. Satuttiin samalle huoltoasemalle, eikä tuota seuruetta voinut olla huomaamatta. Kolme lasta, vanhemmat, kolme koiraa, kaksi kissaa ja hamsteri... Kaikki juoksi villisti ympäri parkkista. Why not. Symppistä sakkia.

Nyt juodaan parit huurteiset motellihuoneessa, meillä siis taas yhteinen huone, koska ollaan tarkan markan porukkaa. Viimeinen kuva kertoo riemukkaasta Taco Bell -elämyksestä. Peace ya'll.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti