torstai 10. kesäkuuta 2010

Oohs & Aahs

Leppoisa luontopäivä takana.

Shenandoah Valley National Park on opaskirjamme mukaan itärannikon kauneimpia maisemiltaan, joskin suojelun taustalla on ollut varsinaisesti sotasaittien säilyttäminen. Vihreys lisääntyi huomattavasti heti Fairfaxista lähdettyämme. Käytiin ensimmäistä kertaa tankkaamassa ja luettiin salaa hyyyvin tarkasti k a i k k i opaskyltit pumpulta, bensatankista ja aseman tolpista ennenkuin uskallettiin losotella tankki täyteen. Kaikki turhat hölmöilyt hidastaisivat hauskanpitoa, joten tilanteisiin mennään porkkanatarkkana. Kuumottavissa risteyksissä, Washingtonin iltapäiväruuhkassa, autoa pakattaessa ja purettaessa porukan yhteistyö on saumatonta. Vakkarirutiinit on läpällä vastuutettu (parkkipirkko, massipäällikkö, bissepäällikkö, TUI-päällikkö, piuhavastaava jiiänee) ja autosta löytyy tietulli/pääsymaksu/parkki/löpö -kassa, jonka turvin hoidellaan pakollisia menoja. Homma käy.



Kansallispuisto karhulla terästettynä sai tosiaan haukkomaan henkeään. Katselin karhua tiukasti silmiin (niinhän sitä neuvotaan..) enkä voinut olla vähän naksuttelematta ja maiskuttelematta sille. Maija nimittäin sai maiskutellen Washingtonin oravapopulaation jakamattoman huomion. Eipä tepsinyt Karhuun meikäläisen naksauttelut.

Kokeilin tänään ajaa mustaa nuolta ja täytyy sanoa että Fortsan ohjaus on pirun tarkka. Tosi hyvä ajaa ja kansallispuiston teissä oli mutkerreltavaa, nousua ja laskua gyllighsen.



Viimeisenä huomiona vielä ennen kuvabläjäystä huomioita marginaalista... Puhuttiin jo luontopolulla, että ollaan kuin valas- tai norsulauma, joka töräyttelee toisilleen. Aina yksi aloittaa lauseen jostakin biisistä ja toinen jatkaa. Toimii tilanteessa kuin tilanteessa ja saa toisinaan koko porukan räjähtämään nauruun.

Tuikkarilla oli tänään erittäin hyvä päivä joka ilmeni harkittuina hankintoina. Yhtä hymyä pidellyt TarkanMarkan (trademark) otti ja paukautti Macy'siltä kengät, sukkia ja kaulaliinan. Tässä vielä pikseleitä poluiltamme.





ja vielä peeässänä. Vogue ja muut höpöhöpölehdet maksaa täällä vaan 4 rahaa. USA June Voguessa oli niin upeita kuvia (Annie Leibovitz) Jack Whitesta ja vaimokkeestaan Karenista, etten millään malta odottaa Nashvilleen pääsyä. Jussin mukaan Jackillä on siellä levykauppa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Börje!

Mun on pakko kertoa, että myös Karenilla on siellä oma vintagevaateputiikki, Venus and Mars: The Showroom (2009 Belmont Boulevard, Nashville Tennesee 37212).

t.maik mäk 4-eva

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se kannattaa uusia sukkia ostaa, kun on tuonne asti päässyt. Hyvä Pauli! Onko sillä jäänyt partakone kotiin, kun se on tuollaisen gansterin näköinen. Tytöt ovat täällä ihan innoissaan ja ihmeissään tuosta teidän kohtaamisestanne karhun kanssa. Terkuin Kirsi ja tytöt

Lähetä kommentti