tiistai 22. kesäkuuta 2010

Pari viime päivää kuvin ja sanasin

Kiitoksia vielä Tuumalle upeasta johdatuksesta San Franciscoon! Oot paras opas. Yöelämä oli huippua, samoin kuin kaikki muukin. Suosittelen kaikille Friscoa, löytyy hipsterimenoa, hippimenoa ja fancympää settiä.





Matkaa jatkettiin tosiaan pitkin ykköstietä kohti Los Angelesia, maisemat olivat aiiiiiiiiivan huiiiiiikeeeet. Kannattaa ajella, jos tänne päin eksyy. Matkalla nähtiin muunmuassa hyppykauris (en tiedä sen eläimen oikeaa nimeä), albatrosseja ja muita hienoja lintuja.





Nähtiin myös Sea Elephanteja Santa Cruzissa! Ne oli niiiin hienoja, paitsi erittäin väkivaltaisia toisiaan kohtaan. Kaikilla oli vekkejä joka puolella, koska ilmeisesti ainakin urokset ottavat yhteen aika usein. Otukset köllöttelivät venepaikalla laiturin tuntumassa. Nämä samat tyypit ovat kuulema kadonneet San Franciscosta kokonaan, ehkä nekään ei tykkää kaupungista.






Yöksi pysähdyttin matkan varrelle San Simeoniin, pyörittiin vähän rannalla ja käytiin suht hyvissä ajoin nukkumaan, matka oli kuitenkin ollut tosi pitkä.

2 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Eiii en kestä! Tuokaa mulle tollanen merimursu!!!

Huikeita maisemia. Kyllä se on niin että meren ääri on parasta ihmiselle.

Nauttikaa loppulomasta!

Also Sprach Jussi kirjoitti...

Anniina, ne näyttää tossa söpömmiltä kuin ne oikeasti olivat. TOSI väkivaltaisia, ne pienet oli siellä riitojen välissä ihan hätää kärsimässä. Mut vaikuttavia otuksia kyllä.

Lähetä kommentti