keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Maijan loput NYC-fiilarit, Phillyn palvonta ja Washingtonin pöhinät

Hei taas kaikki RT2010 -matkafanit!

Kirjoittelen tätä motellista, juuri söin maittavan MCDonalds -aterian ja ihailen samalla suosikki NHL-joukkueen pelailua telkkarista. Ja kädessä toki Bud light.

Viimeiset hetket NYCissä olivat buenot, käytiin Beauty Barissa muutamalla ja vietettiin kiivasta kaupunkielämää, jalat ihan tohjona kaikesta kävelemisestä.





Elisa! Thank you so much! We already miss you <3 And kisses to Dash, hope he feels better?



Philadelphia, mitä siitä voi sanoa? Se oli aivan täydellinen kaupunki Nycin jälkeen. Huikea tunnelma, ihania ihmisiä, ei oo järkeä. Suosittelen kaikille lomakohteeksi, ei ehkä viikoksi tekemistä, mutta pari päivää menee helposti. Baareja ja ravintoloita tosi paljon, kauppoja ei kauheasti metsästetty, mutta löydettiin hauska second hand -liike, josta ostettiin molemmat Pirjon kanssa korkkarit ja TuiKing osti paidan.



Yö vietettiin jossain historiallisesta Best Westernissä, jossa oli aamupalalla vohvelimasiina. Siinä piti heittää taikinat pannuun ja avot, kohta oli valmis vohveli! Siistiä ja amerikkalaista. Loving it. Kohta otettiinkin auto kohti Washingtonia, josta Jussi kertoilikin jo äsköisessä postauksessa.

Washington ei meitä niin kauheasti innostanut, vaikkakin nähtävyydet oli todella upeita. Oon Amerikan historian professori.







Muita huomioita tästä ihmemaasta ja ihmeihmisistä:

Muistelu ja respect -tatuoinnit on todella SE juttu: MOM, DADDY, päivämääriä, nimiä, and the list goes on. Tatuointeja on kaikilla ja kaikkialla.

Täällä on miljoonia ketjuruokaloita ja ketjekauppoja. Joka paikassa, kaikkialla, apua. Ja se mättö, noh, tuntuu, että vaan koko ajan turpoo ja turpoo. Ollaan ihan oikeesti koitettu vetää välillä edes kevyemmin. Älkää naurako kun tuun ihan fatsona takas.

Amerikkalaiset mukulat kokee mut jotenkin todella helposti lähestyttäväksi, kaikki lapset vilkuttaa ja koittaa tehdä lähestymisliikkeitä :D Haha.

Lenkkeily on tosi muodikasta, kaikki lenkkeilee ja koko ajan ja hiton hienoissa lenkkikledjuissa.

Phillyn ihmiset olivat aivan huikean ystävällisiä ja lämpimiä, Nyciläiset perus tyyppejä, Washingtonissa vähän tylyjä.

Radio on ihana täällä!!! Biisit näkyy koko ajan siinä paneelissa ja kanavia on satoja. Räppikanavat tietenkin ihan suosikkeja. Tänään kuulin mm. Busta Rhymesin Arabic Moneyn, ihan paska biisi kyllä.

Ahh, ihanaa on! Terkut ja pusut kotiväelle. Ja koirille rapsut, ikävä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti