tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kun British Airwaysin ja miehistön riidat sotkivat suunnitelmia

Huh huh. Tänään on ollut helvetillinen päivä.

Töissä kaikki loput jutut pitää saada valmiiksi ennen lomaa. Samaan syssyyn BA:n matkustamohenkilökunnan lakko peruutti lauantaisen Heathrow-Newark-lennon. No, eipä muuta kuin maili- ja puhelinrumba Travelpartnerille.

Lopulta tunnin jonottamisen ja huonojen linjojen jälkeen mailipalaute tuotti tulosta, ja koko linjoilla roikkuvan reissuporukan epätoivon ja raivon sekainen tappiomieliala vaihtui riemuun. Oli mahdollista päästä puoli tuntia aiemmalla lennolla Lontoosta Nykiin, ja vieläpä JFK:lle! Kyllä kiitos!

Tällä hetkellä Travelpartner ei ole vieläkään lähettänyt kyseisestä tapahtumasta lippua, mutta pitää nyt toivoa parasta että luvattu varaus saadaan vietyä loppuun asti.

Lontooseen me joka tapauksessa päästään, siellä sit odotellessa...

Kai tässä on joku laki, et sitten se reissu tuntuu paremmalta kun on pitänyt kokea ensin helvetisti vastoinkäymisiä. Oli pakko ottaa vähän punaviiniä että tästä selvisi. Huomenna lisätietoja.

2 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Hei teiän blogin kello on jossain Ameriikan ajassa. Täytyy olla Suomen ajassa että lukijat pysyy hollilla. Tai no toisaalta just ei. Hmmm...

Hyvää matkaa! :)

Also Sprach Jussi kirjoitti...

Niin Anniina, tietty se on Ameriikan ajassa!

Oikeasti se on vaan jäänyt laittamatta. Ehkä tehdään niin et viritän sen nyt SUomen aikaan ja la-aamuna itärannikon aikaan. Matkan varrella USA:ssa kun on neljä aikavyöhykettä... eli jossain kohdin se VOI näyttää väärin, en mene lupaamaan mitään :)

Lähetä kommentti