lauantai 8. toukokuuta 2010

Taustat selville

Viime heinäkuussa se alkoi. Taidettiin elää heinäkuun alkupäiviä, kun neljä ihmistä päätti Lieksan Kelvänjärvellä (Suomen kaunein paikka muuten), että vuoden 2010 kesällä ajetaan koko laaja Amerikan manner idästä länteen. Tai lännestä itään, ei tuota suuntaakaan silloin vielä päätetty.

Joka tapauksessa ajatus jäi itämään, ja rahansäästö alkoi. Allekirjoittaneelle kyseinen matka on todella pitkäaikainen unelma. Muistan, kun joskus varhaisessa teini-iässä isukki esitteli Turun Sanomista artikkelia, jossa toimittaja oli ajanut juuri tämän kyseisen reitin. Laajassa sunnuntainumeron jutussa oli matkan varrelta paljon kuvia ja tarinoita kaupungeista. Silloin se siis omalla kohdallani alkoi, road trip -haaveilu.

Nyt ollaan siinä tilanteessa, että neljän viikon kuluttua lentokone on jo ilmassa. Vuokra-auto on vielä varaamatta, muuten kaikki on hansikkaassa.

Tähän blogiin ilmestyy satunnaisesti tunnelmia ja tarinoita. Koitetaan panostaa paikan päällä tapahtuvaan blogaamiseen, mikäli wlaneja löytyy. 

1 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Hieno blogi!

Lähetä kommentti